Деница Гаджева разкри как разпознава хомосексуалистите в парламента Атакистката обясни кои са пасивни и кои активни Депутатката от "Атака" Деница Гаджева не само обяви, че в парламентът е пълен с хомосексуалисти, а дори посочи как се разпознава сексуалният им вкус. В тв предаването на bTV "Тази сутрин" тя обясни, че тези, които гласуват за решения в полза на гей общeството, са активни, а тези, които се въздържат от позиция – пасивни."В Европа се появява желание да се узаконяват всякакви ненормални отношения – след гей сватбите, следва инцестът и зоофилията. Това означава, че има стремеж ненормалното да стане нормално и обратно", продължи Гаджева.Тя защити внесения от партията й закон за забрана да се демонстрират публично хомосексуално отношение и връзки. Според Гаджева, днес хората с отклонения са с много повече права, отколкото нормалните хора, при намирането на работа и при кариера на работното си място.

Деница Гаджева посочи, че България ще бъде принудена от Европейския съюз гей-браковете, ако се приеме предложението на някои депутати в Европейския парламент. Според нея, кои депутати са хомосексуални и кои – не, си е проличало при гласуването на внесения от „Атака” законопроект. 

В Европа и САЩ има открита реклама на гей идеите и то при малки деца, каза още Гаджева и показа плакати, рекламиращи игри за гей деца, разпространявани в САЩ и Великобритания. /БЛИЦ